Kankare Anne, huilu, puhallinorkesterit

Anne Kankare (os.Peltonen) s.1970 on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri. Tällä hetkellä hän toimii Kotkan seudun musiikkiopiston huilunsoitonopettajana ja puhallinorkestereiden kapellimestarina.
Anne  on johtanut useita eri puhalliorkestereita vuodesta 1989 Kotkassa ja pääkaupunkiseudulla mm. Kotkan ja Haminan Nuoriso-orkesterit, Puhallinorkesteri Kotka, Puhallinorkesteri Louhi (Vantaa), Tikkurilan Soittokunta (Vantaa), Puhallinorkesteri Apollo (Helsinki), Puhallinorkesteri Windrose (Helsinki), Pirtin Puhallinorkesteri (Espoo), Kauniaisten musiikkiopiston puhallinorkesteri ja Helsingin konservatorion puhallinorkesteri.
Anne  on toiminut puhallinorkestereiden kouluttajana useilla eri puhallinmusiikkikursseilla ympäri Suomea mm. Helsinki, Espoo,Varkaus, Lieksa, Rantasalmi, Ilomantsi ja Nilsiä. Hän on toiminut kapellimestarina useita vuosia myös Sulasolin Valtakunnallisella puhallinmusiikkileirillä, sekä Oriveden Nuoriso-orkesterikursseilla.
Suomen Puhallinorkesteriliitto (SPOL) myönsi Anne Kankareelle Vuoden Pinna 2007 tunnustuspalkinnon ansiokkaasta työstä puhallinorkesterimusiikin hyväksi.
Vapaa-aikana Anne tykkää kokkailla ja nauttia luonnosta.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@ksmo.fi

Takaisin yhteystiedot sivulle