Siitonen Minttu, piano

Pianisti Minttu Siitonen opettaa Kotkan seudun musiikkiopistossa pianonsoittoa ja Lasten Lied -ryhmää. Minttu on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi keväällä 2015, jolloin hän soitti A-pianodiplomin erinomaisin arvosanoin. Minttu on opiskellut pianonsoittoa mm. Heini Kärkkäisen, Margit Rahkosen, Liisa Pohjolan, Teppo Koiviston ja Maria Bogányin johdolla. Lukukauden 2011-2012 hän opiskeli Lyonin konservatoriossa (CNSMD de Lyon) Florent Boffardin luokalla.

Minttu esiintyy sekä solistina, kamarimuusikkona että liedpianistina. Hän on syventynyt erityisesti laulajien kanssa työskentelyyn ja tekee tiivistä yhteistyötä useiden suomalaisten eturirivin laulajien kanssa. Liedmusiikkia Siitonen on opiskellut Ilmo Rannan ja Heikki Pellisen ohjauksessa. 

Taiteellisen ja pedagogisen työnsä ohella Minttu on myös sertifioitu Pilates -ohjaaja ja hän ohjaa musiikkiopistolla myös henkilökunnan omaa Pilates-ryhmää. Pilates -metodin myötä Minttu on kehittänyt osaamistaan muusikoiden kehonkäytön ja ergonomian parissa. Vapaa-ajallaan Minttu harrastaa erilaisia paritansseja mm. lavatansseja, lattareita ja urbankiziä.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@ksmo.fi

Takaisin yhteystiedot sivulle